Image


WASSEN & KLEIEN


Als wij het hebben over een auto wassen dan willen wij dat deze ook echt schoon is. Dus geen half werk waarna uw auto nog steeds smerig is op de moeilijk bereikbare plekken, maar een complete en volledige reiniging. Dit betekent dat we de dorpels, de wielkuipen, de binnenkant van de deuren, achter de tankdop en de binnenkant van de wielen allemaal meenemen in het wasproces.

Allereerst spuiten we de auto af om haar van al het grove en opgehoopte vuil te ontzien. Na het afspuiten wassen wij de auto volgens het two-bucket systeem. Hierdoor weten wij zeker dat er op geen enkele manier kleine waskrasjes kunnen ontstaan. Vervolgens wordt de auto nogmaals afgespoten en afgedroogd. Na het wassen blijft er altijd vuil in de porien van de lak zitten. Bijvoorbeeld teer en asfalt, vliegroest en industriële- en biologische neerslag. Door de lak te kleien “trekken” we al deze vervuilingen uit de lak met als resultaat dat de lak zo glad aan voelt als glas.


Image
ImageImage

POLIJSTEN


Dit is wat wij willen. Ongeacht of u een nieuwe of een gebruikte auto heeft gekocht, wij willen de volle potentie uit de lak halen. Afleverbeurten moeten snel gedaan worden bij een dealer en zijn niet gericht op het optimale resultaat. Tevens ontbreekt het deze bedrijven aan kennis om de lak optimaal af te leveren. Gebruikte auto’s hebben veel te verduren hebben gehad en dit is terug te zien in de kwaliteit van de lak. Hier komt ons moment. Wij kunnen een polijstpakket aanbieden waar we in 1 stap polijsten. Dit geeft een lakcorrectie van 60% a 70%. Het resultaat is dat er weer een prachtige glans op de lak zit.

Op zoek naar een lakcorrectie van hoger niveau? Bekijk onze premium services.


Image
ImageImage


WAXEN & SEALANT


Een sealant is een synthetische wax en kenmerkt zich door een uitzonderlijk gebruiksgemak en duurzaamheid. Een sealant beschermt tot drie keer langer dan een traditionele wax. Een wax blijft ongeveer 4 tot 6 weken goed, maar na een paar flinke regenbuien is het effect aanzienlijk afgenomen. Een sealant houdt zich bij 30.000 km per jaar ongeveer 6 maanden goed. Rijd je de helft? Houd rekening met 8 a 9 maanden. De sealant kan gebruikt worden als eindbescherming, maar wordt regelmatig gebruikt om 'getopt' te worden met een wax. Waxen worden beter gewaardeerd voor hun glans en zo combineer je het beste van de twee producten met elkaar.
Image
ImageCabriokap reiniger


CABRIOKAP REINIGEN


Stoffen cabriokappen worden vaak vergeten te onderhouden. Een linnen kap werkt vaak als een spons en vuil trekt diep in de vezels. Om hoge kosten te voorkomen voor het vervangen van een kap is het zaak deze regelmatig te laten reinigen en, nog veel beter, een goede vuilafstotende bescherming te geven. Hier kunnen we u natuurlijk volledig in voorzien.
NIET GEVONDEN
WAT U ZOEKT?


BEKIJK DAN ÉÉN VAN ONZE
ANDERE SERVICES!


PREMIUM EXTERIEUR SERVICES


SCHUREN & LAKCORRECTIES

SCHADEHERSTEL

KERAMISCHE/GLAS COATINGS

BESCHERMFOLIES


Image
Image

INTERIEUR
SERVICES


Uitblazen / stofzuigen / wipedown
Stomen & extracten
LEERBEHANDELING & ONDERHOUD
TRIM & SIERSTRIPS POLIJSTEN
keramische INTERIEUR coating
ANTI ROOK & OZONBEHANDELING

TECHNISCHE
SERVICES


WIELEN & REMMEN

OPHANGING & WIELKUIPEN
MOTORRUIMTE & MOTORBLOK
UNDERBODY REINIGING
DROOGIJS STRALEN


MEER INFO