Image


UITBLAZEN / UITZUIGEN /
WIPE-DOWN


Een schoon interieur begint bij het verwijderen van al het stof en vuil. Bij Autospa Lapaire zorgen we er voor dat dit op de meest grondige manier gebeurd. Niet simpelweg stofzuigen maar met ons speciaal apparatuur zorgen wij er voor dat alles eerst los komt uit alle kleine en onbereikbare hoekjes. Resultaat: Een ècht schoon en stofvrij interieur. Daarnaast leveren wij het interieur uiteraard af met schone ramen en spiegels en natuurlijk een schoon stuur, pedalen en versnellingspook.


Image
Stomen & extractenImage

STOMEN & EXTRACTEN


Om hardnekkige vlekken en vervuilingen te verwijderen uit stoffen bekleding, het tapijt of de matten is er altijd de mogelijkheid om dieptereinigingen uit te voeren, te stomen of een combinatie. Dit is toe te passen in het geval van bijvoorbeeld het morsen van drank en etensresten, maar ook huisdieren die wat achter laten of kinderen die per ongeluk hebben over gegeven. Het is ons zelfs gelukt om bloedvlekken op deze manier uit beige tapijt te krijgen.

Wij raden aan om naderhand de delen die met stoom gereinigd zijn op nieuw te impregneren met onze speciale water en vuilafstotende keramische textiel coating om er voor te zorgen dat de oppervlaktes minder snel vervuild raken.


Image
ImageImage


LEER
BEHANDELING &
ONDERHOUD


Leer hoort dof en mat te zijn. Door het gebruiken van de auto gaat je leer glimmen. Vooral goed te zien op je stuur. Het glimmen komt door oliën, zweet en andere vervuilingen die naast de ongewenste glans ook zorgen voor minder grip. Dit geld ook voor de stoelen en overige delen. Wanneer wij klaar zijn met het leer reinigen ben je verzekerd van een mooi dof en stroef interieur. Zoals het hoort.

Beschadigingen in het leer? Wij lossen het op. We hebben hier 2 opties voor. Bij kleine beschadigingen kunnen we het leer opnieuw kleuren. Dit geeft een fantastisch resultaat en is vriendelijk voor de portemonnee. Zitten er gaten of scheuren in het leer dan kunnen we het opnieuw bekleden. Deze oplossing is wat kostbaarder, maar biedt tevens de hoogste kwaliteit.Image
ImageImage


TRIM & SIERSTRIPS
POLIJSTEN


Na verloop van tijd gaan er krassen ontstaan in uw trim van het interieur. De trim is erg gevoelig, voor aanraking, sleutels die er overheen gaan, kleingeld, snoepverpakking, noem het maar op. Of dit nou hout is, pianolak, carbon of iets anders, alles met een blanke laklaag krijgt krasjes en swirls. Wij kunnen, omdat wij ons gereedschap speciaal op maat hebben laten maken, in elk hoekje polijsten. Hierdoor kunnen we de trim delen er weer uit laten zien als nieuw, soms zelfs beter dan nieuw!


Image
ImageImage


KERAMISCHE
INTERIEUR COATING


Wij kunnen uw verschillende interieurdelen voorzien van een keramische coating, toe te passen op een variatie van oppervlaktes. Denk hierbij aan het tapijt, de matten, stof en alcantara delen, sierstrips, noem het maar op.

Waarom u dit zou moeten doen? Nou, de keramische coating zorgt er voor dat net als bij een coating voor de lak, de oppervlaktes vuil en water afstotend worden. Hierdoor is het voor u makkelijker om als u bijvoorbeeld koffie heeft gemorst de vlekken weg te halen met een doek. De vervuiling zit namelijk op de coating en niet meer in de vezels. Als u bijvoorbeeld uw matten in de coating heeft staan en er water overheen laat lopen, rolt het er zo van af in plaats van dat het opgezogen wordt. Een unieke optie die zelfs een fabrikant niet kan leveren!Image
anti rook behandelinganti rook behandeling


ANTI ROOK & OZON
BEHANDELING


Ex rokers auto gekocht? Of zelf een roker maar je wilt de auto graag verkopen? Wij kunnen de rookgeur weg krijgen uit de auto. Een grondige reiniging die ook door alle luchtkanalen gaat, nieuwe interieurfilters, stomen en extracten, met uit eindelijk een ozon behandeling zorgt voor een perfect resultaat alsof er nooit in is gerookt.
NIET GEVONDEN
WAT U ZOEKT?


BEKIJK DAN ÉÉN VAN ONZE
ANDERE SERVICES!


EXTERIEUR
SERVICES


WASSEN & KLEIEN

LAKCORRECTIE & POLIJSTEN

WAXEN & SEALANT

CABRIOKAP REINIGENImage
Image

PREMIUM
EXTERIEUR SERVICES


SCHUREN & LAKCOLLECTIES
SCHADEHERSTEL
KERAMISCHE / GLAS COATINGS
BESCHERMFOLIES

TECHNISCHE
SERVICES


WIELEN & REMMEN

OPHANGING & WIELKUIPEN
MOTORRUIMTE & MOTORBLOK
UNDERBODY REINIGING
DROOGIJS STRALEN


MEER INFO