Image


SCHUREN & LAKCORRECTIES


Dit is wat wij willen. Ongeacht of u een nieuwe of een gebruikte auto heeft gekocht, wij willen de volle potentie uit de lak halen. Afleverbeurten moeten snel gedaan worden bij een dealer en zijn niet gericht op het optimale resultaat. Tevens ontbreekt het deze bedrijven aan kennis om de lak optimaal af te leveren.

Gebruikte auto’s hebben veel te verduren gehad en dit is terug te zien in de kwaliteit van de lak. Hier komt ons moment. Van spuitstructuren schuren tot een glad spiegelresultaat, tot polijsten waar alle krassen en imperfecties verwijderd zijn, wij vinden iets passends om een verbluffend resultaat te realiseren.

Het is belangrijk om te weten met wat voor een auto wij te maken hebben. Net zoals uw gebruik uw auto uniek maakt, maakt de afkomst van de auto uw lak uniek. Duitse auto’s hebben bijvoorbeeld een harde lak en Amerikaanse auto’s hebben een zachtere lak. Italiaanse auto’s zijn vaak inconsistent qua lakdikte en Japanse auto’s hebben een dunne lak. Wij hebben hier kennis en ervaring mee en weten precies wat we doen om lakcorrecties te bereiken tussen de 90 en 100%. Wij hebben op deze manier 2 keer mee gedaan en 2 keer op Concours d’Elegance de 1e prijs gewonnen met een Jaguar E-Type en een Jaguar XK150S Roadster.


Image
ImageImage


SCHADEHERSTEL


Vaak komt het voor dat wij auto’s krijgen met krassen die te diep zijn, steenslag wat te veel is of flinke beschadigingen. Soms is er geen andere oplossing dan deze delen opnieuw spuiten. Wij werken samen met de beste schadeherstellers en spuitbedrijven die bekend zijn met de hoge kwaliteitseisen van ons. Zij spelen hier op in en zetten die stap extra om het 100% te krijgen in plaats van het te benaderen als een verzekeringsopdracht. Deze samenwerking maakt uw leven makkelijker door u te voorzien van een complete ontzorging en procesbegeleiding.Image
ImageImage


KERAMISCHE/
GLAS COATINGS


Superieur aan de lakcorrectie. De ultieme vorm voor het perfectioneren en behouden van uw magistrale bolide. De keramische coating van CarPro zorgt voor een bikkelharde (9H) beschermlaag, geeft de diepst mogelijke glans en is vuil en waterafstotend. Op dit moment is er niets in de markt dat uw auto beter kan beschermen tegen de elementen zonder het gebruik van folies. Op een garage en nooit rijden na dan. CarPro CQuartz Finest Reserve komt met een gelimiteerde garantie van 3 jaar maar met het juiste onderhoud heeft u er zeker 5 jaar plezier van.Image
ImageImage

BESCHERM
FOLIES


Xpel’s Ultimate paint protection film is een revolutionaire zelfhelende lakbeschermende folie die een volledig transparante bescherming vormt tegen invloeden van buitenaf, zoals krassen, steenslag en dagelijkse gebruikersschade om de lak in top conditie te houden. Xpel’s Ultimate bestaat uit speciale zelfhelende polymeren, waardoor swirls en overige lichte krassen vanzelf verdwijnen op het moment dat het wordt bloodgesteld aan hitte, bijvoorbeeld door de zon in de zomer, kokend water of hete lucht uit een hittepistool.

Een revolutionair product met een garantie van 10 jaar tegen vergelen, barsten, vlekken en waasvorming. Tevens is het mogelijk om onze Paint Protection Film (PPF) te voorzien met de CQuart Finest Keramische Coating, dit maakt de folie uitermate zelfreinigend, vuilafstotend en hydrofobisch, zonder dat de zelfhelende werking van de folie beïnvloed wordt. U kunt kiezen voor een nose kit of om de hele auto te voorzien van deze folie.
NIET GEVONDEN
WAT U ZOEKT?


BEKIJK DAN ÉÉN VAN ONZE
ANDERE SERVICES!


EXTERIEUR
SERVICES


WASSEN & KLEIEN

POLIJSTEN

WAXEN & SEALANT

CABRIOKAPPEN REINIGEN


Image
Image

INTERIEUR
SERVICES


Uitblazen / stofzuigen / wipedown
Stomen & extracten
LEERBEHANDELING & ONDERHOUD
TRIM & SIERSTRIPS POLIJSTEN
keramische INTERIEUR coating
ANTI ROOK & OZONBEHANDELING

TECHNISCHE
SERVICES


WIELEN & REMMEN

OPHANGING & WIELKUIPEN
MOTORRUIMTE & MOTORBLOK
UNDERBODY REINIGING
DROOGIJS STRALEN


MEER INFO