Image


WIELEN & REMMEN


De wielen en remmen krijgen door het rijden veel remstof te verduren. Bij het wassen van de auto is de bereikbaarheid erg beperkt. Daarom bieden wij aan om de wielen van de auto af te halen zodat wij deze van binnen en van buiten goed kunnen schoonmaken, teer en asfalt kunnen verwijderen en deze te beschermen zodat ze in de toekomst makkelijker schoon te maken zijn. Het zelfde geld voor de remklauwen. Omdat de wielen er af zijn kunnen we overal goed bij en krijg je een verbluffend resultaat. Wij adviseren dit te doen tijdens het wisselen van je zomer en winterbanden.


Image
ImageImage

OPHANGING & WIELKUIPEN


Wij adviseren om de ophanging regelmatig schoon te laten maken (jaarlijks of elke 15.000km) De ophanging krijgt veel te verduren en vuil hoopt zich behoorlijk op naar verloop van tijd. Zand tussen de rubbers van de draagarmen, veren en schokdempers zorgen voor een instabiele situatie in je ophanging met snellere slijtage als gevolg. Wij kunnen de ophanging vervolgens in een speciale vuilafstotende coating zetten zodat het langer schoon blijft en roestvorming remt.


Image
ImageImage


MOTORRUIMTE
& MOTORBLOK


Het kloppende hart van de auto. De machine die het karakter bepaalt. Naast dat een schoon motorblok een vorm van kunst is, geeft het bovendien een betere performance. De warmteontwikkeling wordt beter afgevoerd waardoor de koeling efficiënter plaatsvindt. Dit is cruciaal bij het gebruik van de motor, zeker onder volle belasting.

Wij zijn experts op het gebied van het reinigen van de technische delen. Waaronder de motorruimte. Met veel ervaring op dit gebied kunnen wij elk motorblok er uit laten zien alsof het er net nieuw in gezet is. Ferrari’s uit de jaren 80, Jaguars uit de jaren 60, nieuwe auto’s, voor alles hebben wij een oplossing. Het laten reinigen van de motorruimte is geheel op eigen risico, dit is omdat het niet te dekken is in de verzekering, maar daarnaast kunnen we met trots melden dat dit nog nooit mis is gegaan.Image
ImageImage


UNDERBODY
REINIGING


Naast het reinigen van de ophanging is het regelmatig laten schoonmaken van de onderkant van de auto een goed idee. Wassen, schrobben en stomen zorgen er voor dat al het vuil verwijderd wordt. Tevens uit te bereiden met een vuilafstotende coating. Is uw auto al aardig op leeftijd? Of is de vervuiling ernstig? Dan raden wij aan om de auto met droogijs te laten stralen.Image
ImageImage


DROOGIJS STRALEN


Milieuvriendelijk, flexibel, uiterst grondig met een waanzinnig resultaat. Droogijsstralen geeft hardnekkig vuil zo’n ontzettende schok door de kou, dat het krimpt, los laat van het oppervlak en zonder de ondergrond te beschadigen van het oppervlak af valt. De meest intensieve behandeling die je qua reiniging je auto kunt gunnen. In te zetten op vrijwel elk oppervlak. Motorruimtes, ophangingsdelen, underbody’s maar ook stof, leer, noem het maar op. Uiteraard uit te laten voeren bij Autospa Lapaire.
NIET GEVONDEN
WAT U ZOEKT?


BEKIJK DAN ÉÉN VAN ONZE
ANDERE SERVICES!


EXTERIEUR
SERVICES


WASSEN & KLEIEN

POLIJSTEN

WAXEN & SEALANT

CABRIOKAP REINIGENImage
Image

PREMIUM
EXTERIEUR SERVICES


SCHUREN & LAKCOLLECTIES
schadeherstel
KERAMISCHE / GLAS COATINGS
BESCHERMFOLIES

INTERIEUR
SERVICES


UITBLAZEN / UITZUIGEN / WIPE-DOWN
STOMEN & EXTRACTEN
LEERBEHANDELING & ONDERHOUD
TRIM & SIERSTRIPTS POLIJSTEN
KERAMISCHE INTERIEUR COATING
ANTI ROOK & OZONBEHANDELING


MEER INFO